Le Noir

Le Noir er en drøm vi har haft altid. Med et stort ønske om, at arbejde selvstændigt, og kombinere mode og arbejde tæt med mennesker, så var en modebutik det vi drømte om.

Det var lidt af et sats, da Fredericia allerede havde veletablerede modebutikker, og finanskrisen var på sit højeste. Men efter mange overvejelser, tog vi vores livs vildeste beslutning, og 3. september 2011 slog vi, mor og datter dørene op til Le Noir for første gang. Det blev et brag af en åbning, og et eventyr vi ikke kunne vente med at starte på.

Le Noir ligger i hjertet af Fredericia, og er en modetøjsbutik, med en bred vifte, af tøj til kvinder i alle aldre. Vi håndplukker selv alle vores styles, og giver os god tid, til at sammensætte kollektionerne, så der altid er en rød tråd i butikken.  Det har altid været vigtigt for os, at vores sortiment hovedsageligt består at danske brands, og det har vi holdt ved siden vores start.

I butikken kan du finde brands som b.la. Karen By Simonsen, Denim Hunter, Samsøe&Samsøe, Pieszak, Butterfly Copenhagen, Depeche, Prepair, Coster Copenhagen, Nü, Summum, Shoe The Bear og Billi Bimm.

Vi kender efterhånden vores kunder rigtig godt, og er derfor ikke bange for, at udfordre dem lidt. Derfor vil man også altid kunne finde de nyeste trends, lade sig inspirere, til at prøve noget nyt, men helt klart også finde de gode uundværlige basic varer på hylderne i butikken.

Vi lægger stor vægt på, at vores butik skal være hyggelig og inspirerende at besøge. Vi forsøger at skabe et univers, hvor man nemt og tydeligt kan se sæsonens nye trends, farver og stil.

Vi elsker at hygge om vores kunder, snakke og vejlede dem, eller bare inspirere dem til deres næste indkøb.

Service har altid været vores nøgleord, og vi mener det er vores fornemmeste opgave, at give en personlig og meget ærlig betjening.

Det håber vi vores kunderne kan mærke.