Om Le Noir

Bag om Le Noir

Profil

Vi har altid haft et ønske om, at drive vores egen forretning, og denne drøm gik i opfyldelse i september 2011, da Le Noir slog dørene op for første gang. Det blev et brag af en åbningsfest, som vi sent ville glemme, og et eventyr vi ikke kunne vente med at starte på.

Vi startede i Vendersgade 19 med et sortiment af varer i den eksklusive prisklasse, men vi fandt hurtigt ud af, at kunderne ønskede et mix at godt hverdagstøj, samt noget lækkert i alle prisklasser.

I efteråret 2014 tog vi en stor beslutning for Le Noir, vi flyttede til en bedre placering i byen, nemlig Gothersgade 19, hvor butikken nu ligger i hjertet af Fredericia.

Service har altid været vores nøgleord, og vi ligger stor vægt på personlig og ærlig betjening. Det skal være hyggeligt og inspirerende at besøge vores butik. Det håber vi kunderne kan mærke, idet vi aldrig sender dem nogen hjem med noget, som ikke sidder som det skal. Vores fornemmeste opgave er, at hjælpe og vejlede vores kunder, så vi rammer præcis deres stil, og det de leder efter.

I dag er vi Helle, Christina og Lisette som faste medarbejdere i butikken, og Pernille som står for vores hjemmeside, og hjælper til i butikken ved diverse arrangementer.

Det har altid været vigtigt for os, at vores sortiment hovedsageligt består at danske brands. Og det har vi holdt ved lige siden vores start. Vi er dybt taknemlige, og glade for de leverandører som troede på vores ide, og mange af dem har vi haft et rigtigt godt samarbejde med siden butikkens åbning.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.

 

Kærlig Hilsen

Christina og Helle

Helle

Helle er indehaver af Le Noir, og har mange års erfaring indenfor detailhandel.

Helle er rigtig dygtig til styling. Hun læser hurtigt din stil, og gør alt for finde netop det sæt som passer til dit snit, dine farver og det liv du lever.

Helle har et smittende smil, og en personlighed som emmer af ærlighed og oprigtighed.

Christina

Christina er butikkens kreative sjæl. Hun står primært for indkøb, og har fingeren på pulsen med modens nye tendenser.

Hun har en god fornemmelse af hvad kunderne søger, men er heller ikke bleg for at kaste sig ud i nogle anderledes indkøb, som er med til at inspirere dig, og måske prøve noget nyt og anderledes.

Lisette

Lisette har mange års erfaring indenfor tøjbranchen, og er grundet hendes erfaring en rigtig dygtig stylist.

Hun evner gennem hendes smittende humør og smil, at få dig til at føle tryghed og nærvær i butikken.

Lisette finder hurtigt frem til netop din stil, og hjælper gerne med styling fra top til tå.

Pernille

Pernille er butikkens hjælper. Hun træder til i weekenden og hjælper med praktiske ting, f.eks. har hun lavet denne hjemmeside til Le Noir.

Hun bor i Aarhus, og arbejder til dagligt med grafisk design.